Skabe til bryggers

Skoene flyder ud over hele gulvet i bryggerset og tre jakker er lige falde ned fra knagerækken, som knap kan holde til et halstørklæde mere.

Hvis det er en situation, du kan genkende fra din egen bolig, burde du måske overveje at få mere opbevaringsplads i bryggerset. Med flere skabe undgår du rodet, der tit opstår med for lidt skabsplads.

Brug for skabe i bryggerset?

Skabe kan have en næsten magisk effekt på et rodet rum, som bryggerset ofte er, fordi det er lokalet, hvor rigtig mange ting opbevares. Skabene fjerner ikke rodet, men du fungerer fremragende som skjul, så du kan have gæster uden at være pinligt berørt over, at vasketøjet flyder ud over hele gulvet.

Skabe til bryggerset skal helst være ret neutrale, da det ikke er meningen, at de skal tage fokus i rummet. De skal bare fungere som opbevaringsrum, så der ikke skal flyde vasketøj ud over vaskemaskinen. Hvis du kan få hvide skabe, matcher du højst sandsynligt også fint med vaskemaskine og tørretumbler.

Men hvor kan du så finde disse skabe? Vi har samlet et par steder, du kan købe dem i høj kvalitet og til fornuftige priser.

  • Silvan

I Silvan kan du finde stort set alt til din bolig og det inkluderer selvfølgelig også bryggersskabe. Du kan finde de skabe, som passer ind i dit bryggers, på nettet og bestille dem hjem. Hvis du derefter har problemer, kan du altid bare smutte ned til den lokale Silvan og få hjælp til, hvad end der måtte være af forhindringer.

  • Billigskabe.dk

På billigskabe.dk kan du også finde bryggersskabe i stilfulde modeller. Der er gratis fragt i øjeblikket, men hvis du gerne selv vil afhente dem, så du kan se dem, før de køres hjem til dig. I så fald, skal de hentes i Langå, som ligger lige nord for Aarhus.

Se også: Guide til at vælge badeværelsesskabe

 

Overvej om der er plads nok

Når du har besluttet dig for at skaffe mere skabsplads i bryggerset, skal du til at overveje, hvor meget plads, du egentlig har at gøre med. Det er surt at bestille en model, som der alligevel ikke er plads til, så mål inden du går ud og køber nyt.

Hvis du har svært ved at se for dig, hvordan dit bryggers vil komme til at se ud med nye skabe, kan du eventuelt prøve at bruge nogle af de tegneprogrammer som findes online. Med dem kan du få lov at indrette hele din bolig i 3D, så du kan få et bedre indtryk af, hvordan dine skabe vil komme til at se ud.