Gulv til bryggers

I mange hjem er bryggerset det første rum, man kommer ind i. Det vil også sige, at man altid kommer igennem bryggerset og derfor slides gulvet selvfølgelig med tiden.

Der findes forskellige materialer der er velegnet til rummet, men nogle er bedre end andre. Læs mere om hvilke her.

Gode materialer til gulv i bryggers

Det kræver et godt, solidt og også diskret materiale til det perfekt bryggersgulv. Det skal helst ikke kunne slides ned af sko, der vandrer frem og tilbage og samtidig er det bedst, hvis det kan rengøres forholdsvis nemt.

Lang de fleste materialer kan anvendes i bryggerset, men der er alligevel nogle materieler, der egner sig bedre end andre. Vi har samlet nogle af de materialer, som er velegnede til bryggersgulvet.

  • Linoleum

Linoleum er utroligt velegnet til gulvet i bryggerset, da det er let at rengøre og sagtens kan holde til lidt slitage fra sko, der vandrer ind og ud, når vasketøjet skal hænges op.

  • Fliser

Fliser eller klinker er ligeledes slidstærke og forholdsvis nemme at rengøre, så skidtet fra skoene kan hurtigt fjernes med kosten eller støvsugeren. De kan give en lidt hård akustik, men det er ikke så relevant her, hvor der sjældent er behov for god lyd.

  • Trægulv

Hvis det er lakeret trægulv på strøer fungerer det fint i bryggerset, men ellers er det ikke det mest velegnede, da det kan være sværere at rengøre efter spildt vaskepulver eller mudder fra udendørssko.

  • Laminat

Laminatgulv er både let et gøre rent og kræver ikke det store vedligeholdelse, så det er en oplagt type gulv til bryggerset, som man ikke rigtig gider at gå og pleje.

  • Natursten

Natursten er også forholdsvis velegnet til bryggersgulv, men det kræver dog i nogle tilfælde en del vedligeholdelse afhængig af, hvilken sten du vælger.

Læs også: Nye skabe til bryggerset

 

Hvad skal jeg vælge?

Det er selvfølgelig helt op til dig at finde ud af hvilket materiale, der passer bedst til dit bryggergulv. Din vurdering skal handle om, hvordan du gerne vil have rummet til at fremstå, men også hvad der er mest praktisk for dig og din familie.

Hvis du gerne vil have et hyggeligt bryggers, er trægulv altid en god løsning, selvom det kræver en smule mere vedligeholdelse. Hvis du tænker mere i det praktiske, er laminat eller linoleum oplagte, da de er nemme at holde rene og også er holdbare.