10 praktiske ting du skal have i køkkenet

Når det kommer til vores køkken, så er der nogle ting som er mere praktiske end andre, og som er gode at have. Et praktisk køkken er vigtigt, da det hele bliver meget nemmere, og der er måske nogle ting du ikke har tænkt over, at du har brug for.

Her på Køkken & Bad vil vi komme med 10 ting, som du bør have i dit køkken.

De 10 ting du bør have

1. Tætte opbevaringsbokse. Når det kommer til at opbevare madvarer i køleskabet, så er opbevaringsbokse ikke mindre end genialt. Her kan det være en god idé at invistere i nogle, som lukker helt tæt, så de også kan bruges til madpakker. Køb gerne de pakker med flere forskellige størrelser, så du er godt dækket ind. De kan ofte fåes i supermarkeder eller IKEA. 

2. Justerbar bestikindsats. Det kan være praktisk med en bestikindsats til skeer, knive, gafler m.m., så de ikke bare ligger og flyder i en skuffe. De kan tilpasses i bredden til de fleste skuffer, og man trækker blot siderne ud så den passer bedst muligt ned i skuffen.

3. Køkkenvægt. En køkkenvægt er uundværlig, når det kommer til madlavning, og især hvis man er vild med at bage. Køb en køkkenvægt der er flot, så den kan stå fremme og dermed give lidt ekstra til dit køkken.

4. Drydock opvaskebakke. Hvis ikke du er velsignet med en opvaskemaskine, så er denne opvaskebakke genial. Det er en blanding af et viskestykke og en opvaskebakke, og absorberer fem gange mere fugt end et almindeligt bomuldsviskestykke. Den er lavet til at stille service på, så det kan lufttørre hurtigere. Du kan få Drydock opvaskebakke hos Coolstuff her.

5. KitchPro Veggie Chopper. Hvis du ofte skærer dine grøntsager i stave, så kan du ikke leve uden denne gadget. Den forvandler dine grøntsager til stave med et enkelt tryk, og du kan dermed lave pommes frites hurtigt og nemt. Du kan enten skære dem i tern eller stave, og den er nem at rengøre. Find den hos Coolstuff her.

6. Trådløs stegetermometer. Steger du meget kød eller griller meget? Så er denne for dig. Slip for at rende ved grillen eller ovnen hele tiden, og tjek blot temperaturen på en trådløs receiver. Find den her hos Alabadoster.

7. Kartoffelpose til mikroovn. Nu har du muligheden for at lave nem og hurtigt aftensmad. Med denne pose kan du nemt tilberede almindelige kartofler, bagekartofler, rodfrugter eller majskolber i mikroovnen, og det tager næsten ingen tid. Den fungerer ved at den bliver varmet op i mikrobølgeovnen, og holder dampen fra grøntsagerne inde i posen. Du kan finde den her hos Alabadoster.

8. Æggekoger. Er du heller ikke mester i at koge æg i en gryde? Så skal du invistere i en æggekoger. Her kan du normalt vælge, om ægget skal være blødkogt, medium eller hårdkogt, bare ved at trykke på en knap og tilsætte vand til kogeren. Derefter sættes en timer igang, og så er det bare at vente. Det sikrer dig perfekte æg hver gang.

9. Magisso Magnetisk Karklud holder. Denne smarte og pæne karklud holder sættes fast med en magnet på den lodrette yderside af køkkenvasken. Den sikrer sig, at din karklud holder sig frisk længere, og ikke bare ligger sammenfoldet på køkkenbordet og lugter. Du kan finde den hos Coolstuff.

10. Riskoger til mikroovnen. Det bliver ikke nemmere at koge ris, og med en riskoger til mikroovnen er du også sikret mod, at de brænder sig fast. Den serverer perfekte ris hver gang, og det tager ca. 12-15 minutter. Du kan købe riskogeren her hos Coolstuff.